Bel of mail ons gerust met Uw vragen of voor het maken van een afspraak.
Bij Star Classics in 's-Hertogenbosch zijn we met passie aan de slag met fraaie Mercedes-Benz automobielen.
Dat doen we met veel plezier en toewijding.

Niet voor niets is ons credo" Perfectie als passie, dan weet U waar U op kunt rekenen"
Wij hebben geen grote showroom of uitgebreid verkoopteam, wel enkele enthousiaste Mercedes Benz liefhebbers die met heel veel plezier en toewijding graag aktief zijn met de klassieke Mercedessen.

Tel
.: +31(0)73-6918705
Fax: +31(0)73-6918706
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

(Bereikbaar tijdens kantoortijden)

De appel valt niet ver van de boom........


Klaarblijkelijk werkt het enthousiasme voor de klassieke Mercedessen aanstekelijk. Mart van Amelsfoort zoon van eigenaar René van Amelsfoort assisteert als werkstudent op alle beurzen en speciale gelegenheden

Technisch virtuoos..........


Ja, ja, het bestaat echt, technisch virtuoos! Als je zo veel diepgaande interesse en ervaring hebt in alles wat met de techniek van een Mercedes te maken heeft moet je wel een kei zijn in je vak. Ton van Grinsven kent vele klassieke Mercedes typen wel dromen en hij verstaat de kunst van restaureren op het allerhoogste niveau als geen ander. Alleen absoluut perfect werk is in zijn ogen net goed genoeg." goed = goed, de rest is onzin" Iedere Star Classics Mercedes draagt zijn signatuur van perfectie en passie.

Kenner en liefhebber......


Hans van Wijlen is dagelijks werkzaam in de techniek en commercie van speciale voertuigen, maar in zijn vrije tijd staan o.a. de klassieke Mercedessen bovenaan de lijst. Speciaal de Mercedes 190SL heeft zijn bijzondere sympathie. Met zijn brede kennis van de klassieke typen geeft hij altijd een gedegen advies. U komt Hans gegarandeerd tegen op de bekende beurzen.

Oude liefde roest niet.........


Wat is oud vragen mensen zich wel eens af? Thomas Jansen geniet al vele jaren van zijn pensioen maar dat vermindert zijn enthousiasme voor de klassieke Mercedessen zeker niet. Meer dan 40 jaar Mercedes ervaring wis je niet zomaar uit. Vol interesse volgt hij nog de restauratie van een speciale Mercedes en bij beurzen is hij altijd even van de partij.
Zijn jarenlange ervaring als beëdigd taxateur van klassieke en bijzondere voertuigen maken hem een autoriteit op dit gebied. Oude liefde roest niet.........en zeker de liefde voor de fraaie Mercedes voertuigen niet.

Technische duizendpoot.........

Pjotr werkt al geruime tijd in ons bedrijf en is een echte technische duizendpoot. Met veel plezier voert hij allerlei werkzaamheden uit aan de klassieke Mercedes voertuigen onder de bezielende leiding van onze eerste monteur Ton. Zijn enthousiasme voor de klassieke techniek is groot en dat zie je terug in zijn werk. “Goed is goed, de rest is onzin” is ook zijn devies. Met veel toewijding en technisch inzicht doorgrond hij de werkzaamheden om ze vervolgens perfect uit te voeren. Een echte allrounder met een groot Mercedes hart!
Brabantse gastvrijheid.......


Star Classics is gevestigd in 's-Hertogenbosch, de hoofdstad van Brabant. De schoonheid en gastvrijheid van 's-Hertogenbosch is vermaard.Die gastvrijheid willen we ook graag bieden aan onze klanten en geïnteresseerden. Wij zijn ver-eerd met Uw interesse en Uw belangstelling voor ons vakwerk en onze schitterende Mercedes Benz Automobielen. We stellen het zeer op prijs als U van te voren even een afspraak maakt, telefonisch, of per mail. Dan zorgen we ervoor dat er alle tijd is om U ons werk te laten zien aan de hand van een zorgvuldige toelichting. Het is en blijft  tenslotte onze grootste hobby!